Pivovarna Laško Union

Pivnico Union bo od novembra upravljalo podjetje Jezeršek gostinstvo

Ljubljana, 17. septembra 2019 – Pivovarna Laško Union je s podjetjem Jezeršek gostinstvo podpisala pogodbo o najemu Pivnice Union. Pivnica Union tudi z oddajo v najem ostaja tesno povezana s tradicijo pivovarstva Pivovarne Laško Union. Še naprej bo kulinarično mesto srečevanja in druženja v slovenski prestolnici ter prostor za spodbujanje kulture odgovornega pitja.

Pivovarna Laško Union je največji pivovar in na splošno največji proizvajalec pijač v Sloveniji. Jedrni posel podjetja je proizvodnja pijač, zato so se v podjetju odločili poiskati poslovnega partnerja, s katerim bodo združili moči na področju gostinskih storitev in še izboljšali kulinarično ponudbo Pivnice Union. Junija letos so k oddaji ponudbe za najem Pivnice Union povabili izbrane ponudnike gostinskih storitev. Glede na izkazan interes in po opravljenih razgovorih so največ sinergij prepoznali s podjetjem Jezeršek gostinstvo, s katerim so že sodelovali pri vzpostavitvi Pivnice Union leta 2014.

V družbi Jezeršek gostinstvo razumejo koncept in filozofijo Pivnice Union ter izpolnjujejo zastavljene pogoje sodelovanja, je pojasnil David Zappe, direktor marketinga v Pivovarni Laško Union: »Kot finančno stabilno podjetje je Jezeršek gostinstvo zelo aktivno in uživa visok ugled na slovenskem trgu, hkrati pa s svojimi projekti sega onkraj meja Slovenije. Prepričala nas je njihova vizija nadaljnjega razvoja in s tem povezane aktivnosti za Pivnico Union, ki sovpadajo s strateškimi usmeritvami Pivovarne Laško Union. S svojimi storitvami in kompetencami Jezeršek gostinstvo predstavlja zmagovalno kombinacijo, saj obeta še izboljšano uporabniško izkušnjo.«

Martin Jezeršek, generalni direktor Jezeršek gostinstva, je napovedal: »Upravljanje Pivnice Union je nov korak podjetja Jezeršek gostinstvo v smeri naše vizije razvoja. Obiskovalci pivnice bodo tudi v prihodnje lahko uživali v odličnih kulinaričnih, pivovarskih dobrotah in različnih vrstah piva blagovnih znamk Pivovarne Laško Union, kot so Union, Laško in Heineken. Z našo ekipo strokovnjakov s področja kulinarike in gostinstva se veselimo priložnosti, da unikatno zgodbo Pivnice Union še nadgradimo.«

V podjetju Jezeršek imajo bogate izkušnje z upravljanjem gostinskih lokalov. Poleg upravljanja lastnega kompleksa Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, od leta 2015 upravljajo tudi Restavracijo na Blejskem gradu. Jezeršek gostinstvo, ki se ponaša z bogato tradicijo in izkušnjami na področju cateringa in organiziranja pogostitev, letno organizira več kot 2.500 različnih dogodkov.

Upravljanje Pivnice Union bo prešlo s Pivovarne Laško Union na Jezeršek gostinstvo z mesecem novembrom, prav tako zaposleni v Pivnici Union. V obdobju od 23. septembra do prevzema upravljanja bo Pivnica Union delovala po prilagojenem urniku, in sicer vsak dan – razen nedelje – od 17. ure dalje. Predvidoma do začetka prihodnjega leta bo potekalo prehodno obdobje, nato bo sledilo zasledovanje zastavljenega cilja - uresničitev vizije novega najemnika Pivnice Union.

O vseh spremembah in novostih bodo obiskovalci obveščeni tudi preko že vzpostavljenih komunikacijskih kanalov.

Novicam o Pivnici Union lahko sledite na spletnem mestu https://union-pivnica.si/ in družbenem omrežju Facebook: https://www.facebook.com/PivnicaUnion/.

- Konec –

Kontakta za medije:

Alenka Rozman, vodja komuniciranja v Pivovarni Laško Union, +386 (0)31 545 555, alenka.rozman@heineken.com
Katja Šturm, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju Jezeršek gostinstvo, +386 (0)1 361 94 13, katja@jezersek.si

O Pivovarni Laško Union
Pivovarna Laško Union d.o.o., ki je del družbe HEINEKEN, ima skoraj 200-letno tradicijo proizvodnje piva v Sloveniji. Z dvema proizvodnima enotama, Pivovarno Laško in Pivovarno Union, je vodilni proizvajalec piva v Sloveniji ter ponudnik cider jabolčnega vina in osvežilnih brezalkoholnih pijač. Podjetje je razvojno naravnano in zavezano uporabi prvovrstnih sestavin ter nenehnemu izboljševanju in inoviranju. Del poslovne strategije je trajnostni razvoj. Z izvajanjem trajnostne strategije “Varimo boljši svet” na šestih ključnih trajnostnih področjih podjetje prispeva k uresničitvi šestih ciljev trajnostnega razvoja Organizacije združenih narodov. S takšnim pristopom Pivovarna Laško Union vari boljšo Slovenijo.

Več na http://www.pivovarnalaskounion.com.

O podjetju Jezeršek gostinstvo
Jezeršek gostinstvo je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih. Podjetje ima v lasti Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno in večnamenskimi dvoranami, ki leži na idilični lokaciji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp, od leta 2015 pa upravljajo tudi Restavracijo Blejski grad. V prelepi grajski okolici Blejskega gradu se poleg restavracije nahaja tudi Grajska Kavarna in Grajski čebelnjak, butična trgovina z medenimi izdelki in spominki iz Slovenije.
Jezeršek gostinstvo se danes uvršča med najboljše organizatorje in ponudnike cateringa v Evropski uniji ter je uveljavljen kot zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja kreativne kulinarične rešitve ter kulinarične izkušnje po meri posameznika. S svojimi zgodbami o energiji in srčnosti gradijo odgovorno, inovativno in trajnostno naravnano podjetje.

Več na: https://www.jezersek.si/si/

Alenka Rozman

Vodja komuniciranja

+386 (0)31 545 555

Pivovarna Laško Union

Ste polnoletni?

Vsebina strani je dostopna le starejšim od 18 let.